ветеринарна клиника годишнина

Ветеринарна клиника „101 любимци“ навършва 16 години. Клиниката отваря врати на 9 февруари 2004 г. и оттогава досега успя да се наложи в района на София и София област. За изминалите 16 години успяхме да се наложим с професионализъм, с отношение към клиентите и пациентите, с непрекъснат стремеж да се развиваме и да вървим напред.

Инсталирахме първия във ветеринарномедицинската практика в София дигитален рентген и бяхме последвани от много колеги. Обновяваме непрекъснато апаратурата, за да сме в крак с най-новите тенденции във ветеринарната медицина. Обособили сме модерен операционен блок, рентгенов кабинет, разполагаме с манипулационни, лаборатория и дневен стационар, както и с груминг салон. Клиниката разполага с добре зареден зоомагазин, който поддържа богата гама от храни аксесоари. Ветеринарната аптека превръща практиката ни в пълноценна клиника, която обхваща целия цикъл на лечение на домашните любимци.

Ветеринарна клиника „101 любимци“ е разположена на автогара „Овча купел“ и удобното местоположение и наличния паркинг я превръщат в удобна и практична за клиентите ветеринарномедицинска практика.

Бихме искали специално да благодарим на всички наши клиенти, партньори, на нашия безценен екип и на всички наши близки и приятели! Благодарим Ви, че ни давате възможност да реализираме най-добрите практики във ветеринарната медицина и да се наложим с името си, с отношението си и с професионализма си.

16 години се грижим за Вашите домашни любимци с любов и внимание!

 

 

Leave a Comment