ваучер за ваксина

Актуална промоция във ветеринарна клиника „101 любимци“

При закупуване на 3 дози от препаратите за обезпаразитяване за кучета Nexgard и Nexgard Spectra и препарата за обезпаразитяване Broadline за котки – получавате ваучер за ваксина. Условието е да са от един и същи вид.

NexGard – вкусна защита от бълхи и кърлежи! Меки, дъвчащи таблетки за кучета, осигуряващи отлична защита срещу външните паразити!
Broadline е спот он препарат за цялостно вътрешно и външно обезпаразитяване на котката. Елиминира кърлежите и бълхите и недопуска ново опаразитяване на вашия домашен любимец.
Защитава вашия дом от нови яйца и ларви на бълхи.

Ваучерът за отстъпка от цената на ваксината е на стойност 15 лева и може да бъде използван в рамките на една календарна година. Необходимо е закупуване на една кутия или 3 дози или таблетки от препаратите Nexgard, Nexgard Spectra и Broadline. Препаратите трябва да бъдат закупени от ветеринарна клиника „101 любимци“. При покупката клиентът получава ваучер за отстъпка от 15 лв. от цената на ваксината – за куче или котка (годишна ваксина). За възползване от промоционалната цена на ваксината е необходимо представянето на ваучера, получен при закупуването на препаратите за обезпаразитяване. Издаденият от ветеринарна клиника „101 любимци“ ваучер важи само в клиниката, на него е поставен печат, удостоверяващ неговата валидност.

Повече информация е налична на рецепция във ветеринарната клиника.

Повече за обезпаразитяването на домашните любимци може да прочетете тук.

Leave a Comment