ветеринарна клиника рожден ден

Ветеринарна клиника „101 любимци“ навършва 17 години. Клиниката отваря врати на 9 февруари 2004 г. Оттогава досега успя да се наложи с високите стандарти във ветеринарната медицина, които следва.

За 17 години и на прага на пълнолетието можем да се похвалим с отличен екип от професионалисти, установили безупречна практика и модел на работа. Отношението към клиентите и пациентите винаги е било водещо за нас. Ние неизменно следваме принципите за хуманно отношение към животните и за тяхното благополучие.

Във ветеринарна клиника „101 любимци“ инсталирахме първия във ветеринарномедицинска практика в София дигитален рентгенов апарат. За да сме в крак с най-новите тенденции в лечението на домашни любимци, периодично обновяваме апаратурата. Следваме европейските и световните стандарти за развитие на ветеринарна практика.

Ветеринарна клиника „101 любимци“ е разположена на автогара „Овча купел“. Местоположението я прави удобна за посещения на стопаните и техните любимци. В зоомагазина поддържаме разнообразие от храни и аксесоари, наличието на ветеринарна аптека улеснява лечението на нашите пациенти. В клиниката има още дневен стационар и груминг салон, което затваря цикъла от услуги за домашни любимци.

С огромна благодарност се обръщаме към всички наши клиенти и пациенти, партньори, близки и приятели, разбира се, към нашия екип, за да изразим признателност за съвместната ни работа през тези години.

17 години се грижим за Вашите домашни любимци с любов и внимание!

Leave a Comment