Денонощна ветеринарна клиника '101 любимци' Зоомагазин
Начало За нас Новини Услуги Запазете си час Партньори Контакти
електронен паспорт домашни посещения абонаментно обслужване имунизационен календар
за нас
Ветеринарна клиника "101 любимци" отваря врати през 2004 г. Лечебното заведение предлага денонощна ветеринарномедицинска помощ и е едно от най-авторитетните в гр. София. Наша основна цел е компетентното и адекватно диагностициране, лечение и профилактика на заболяванията при всички видове домашни любимци.

Първият в България дигитален рентгенов апарат за ветеринарни цели бе инсталиран именно във ветеринарна клиника "101 любимци" и позволява бърза и точна образна диагностика.

В операционния блок извършваме пълна гама хирургични интервенции при минимален риск за пациента.

Разполагаме с една от най-модерните апаратури за лабораторни изследвания, позволявяща ни изготвяне на кръвен анализ, серологични и кожни изследвания.

Ветеринарна клиника "101 любимци" е първата и единствена в България, която въведе електронен паспорт. Всеки наш пациент получава безплатен паспорт, с електронно досие в него.

С цел бързото протичане на оздравителния процес и следоперативното лечение в клиниката е обособен стационар, който е максимално пригоден към нуждите на домашните любимци.

Клиника "101 любимци" предлага една от най-добрите стажантски програми за обучение на млади ветеринарни лекари. Много от преминалите обучение при нас вече са част от екипа ни.

В сайта ще получите полезна информация за нашите специалисти, за видовете медицински процедури и за основните симптоми и лечение на третираните от нас заболявания.

Ако търсите грижи с любов и внимание за вашите домашни любимци – доверете ни се!

С уважение:

Д-р Николай Първанов, управител

Запазете си час
Контакти


Електронен паспорт
Домашни посещения
Абонаментно обслужване
Имунизационен календар