Дерматологични заболявания при домашните любимци ще са във фокуса на нашето внимание до края на годината. Ветеринарна клиника „101 любимци“ организира кампанията МЕСЕЦИ НА ДЕРМАТОЛОГИЧНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ. Кампанията ще се проведе от 1 октомври до 31 декември. Целта е да се обърне внимание на профилактиката на кожни заболявания при домашните любимци. Надяваме се по този начин да реагираме своевременното и да предложим адекватно лечение при установен проблем.

Кожата е най-големият орган и е една от основните бариери на организма към атаките на външната среда. Нейното здраве е много важно за домашните любимци. Най-често проявление на кожни заболявания са екземите.

В Месеците на дерматологичните заболявания може да се възползвате от БЕЗПЛАТЕН ДЕРМАТОЛОГИЧЕН ПРЕГЛЕД. Необходимо е да запишете час за прегледа на тел. 0878 925 401.

ВАЖНО! Ако се наложи изследване, то трябва да бъде заплатено по тарифите на ветеринарната клиника. Безплатен е единствено прегледът, който би установил наличието на дерматологично заболяване.

Leave a Comment